BLOG / Akné, vyrážky, hemoroidy - pomáha Drieňový krém.

Drieňový krém spevňuje kožné bunky, spomaľuje tvorbu vrások a regeneruje dermálne lymfatické uzliny. Podporuje regeneráciu kože pri ochoreniach kože a problematickej pleti ( akné, vyrážky ). Taníny bohato obsiahnuté v kréme pomáhajú pri hemoroidoch a iných problémoch s konečníkom. Krém je vhodný aj pri kožných zapareninách ( intímne oblasti, podpazušie, okolie konečníka, záhyby kože pri obéznych ľuďoch ).

Použitie: krém sa nanáša na čistú a suchú kožu. Pre šetrné umývanie kože sa doporučuje používať kvalitné prírodné mydlo alebo detské mydlo BUPI.


Drieňový krém a tinktúra č. 87: rýchle hojenie vyrážok a akné.

Kombinácia týchto výrobkov  intenzívne podporuje  regeneráciu lymfatických ciest v koži. Následne dochádza k odplaveniu nepotrebných a škodlivých látok z okolia zapálenej kože, prísun okysličenej krvi so živinami, čím sa urýchľujú samouzdravovacie procesy vo všetkých vrstvách kože.

Postup: kožu dôkladne zbavíme nečistôt alkálnym mydlom ( napr. detské BUPI). Osušíme, na postihnuté miesta natrieme ( nastriekame) tinktúru č. 87. Po vstrebaní natrieme Drieňový krém. Ideálne je aplikovať na noc. Drieňový krém je vhodný aj ako podkladový krém pre make-up. V tom prípade je po nanesení  krému potrebné chvíľu počkať, aby sa krém vstrebal, potom na tvár priložiť obrúsok, aby sa odstránilo to, čo sa nevstrebalo. Následne naniesť make-up. 

Drieňový krém a problémy s konečníkom: taníny, ktoré obsahuje tento krém, majú sťahujúci účinok na cievny systém sliznice hrubého čreva, preto sa rozšírené žily sťahujú a prekvenie sliznice cez tepničky sa zlepšuje. Tým dochádza k ústupu bolesti a pocitu napätosti. Aplikácia: po stolici umyte končeník, vezmite kúsok igelitu alebo igelit.rukavicu, nanesne krém pomocou ukazováka čo najhlbšie do vnútra konečníka. Ideálne je aplikovať viackrát denne. 

Drieňový krém je veľmi účinný aj na boľavé kĺby – po osprchovaní ho aplikujte na celé telo. Boľavé kľby natierajte viackrát cez deň. 

Zloženie: Lard Glycerides, Cornus Sanguinea, Cornus Mas, Aeth. Lauri

Pôvod: Slovinsko

Hmotnosť: 120 g

Cena: 20,90 eur

Objednať možno v e-shop

KONTAKT

0918 986 932

info@planeta-zdravia.sk

Adresa:

Mostová 17, budova AMFORAS – vchod
z pravej strany
92701 Šaľa

Obchodné meno: Ing. Ľubica Melnikov
Sídlo: 925 83 Žihárec 700
IČO: 40 56 41 93
DIČ: 1030089907
IČ DPH: SK1030089907
zapísané na Obvodnom úrade v Galante,
pod č. ŽO-2003/01314-2
a č. OŽP-B/2007/06633-2(-3-4)

Orgány dozoru:
Inšpektorát SOI pre Nitriansky kraj
Staničná 9, P. O. BOX 49A,
950 50 Nitra 1

TU MI MÔŽETE NAPÍSAŤ

Odoslaním formulára súhlasíte so spracovaním osobných údajov.

Captcha
Ľubica Melnikov
Ľubica Melnikov