ČLÁNOK / Ako zvládnuť začínajúci zápal hrubého čreva?

Časté hnačky, bolesti brucha, hlien v stolici... Tak začína  ulcerózna kolitída - chronické autoimuntné zápalové ochorenie hrubého čreva. Veľmi závažne ovplyvňuje kvalitu života chorého. 

Regenerácia pri ulceróznej kolitíde  si vyžaduje súčasné riešenie:
1. problému s trávením - časté stolice
2. zápalu sliznice hrubého čreva
3. stresu, do ktorého sa telo dostáva. Stres môže mať vedomú alebo podvedomú príčinu - v každom prípade treba riešiť čo najskôr.

Zlepšenie trávenia má za cieľ posilniť telo, aby človek mohol riešiť svoj stres a životosprávu. Pri náprave tohto ochorenia nie je možné zotrvávať v starých vzorcoch myslenia a správania sa, zmeny treba robiť čo najskôr, preto regenerácia nie je iba o užívaní preparátov. 
Preparáty sú nevyhnutné, lebo trávenie a imunita sú tak narušené, že bez zmysluplnej pomoci telu nemôže dôjsť k normalizácii stolice a ústupu zápalu. 
Kombináci a výrobkov na začiatku terapie: 

Planet zdravja č. 80 + č. 10 + č. 7 +č. 79 + laktobaktérie Biomilk Colon (prášok  250 g). Cena uvedenej kombinácie: 161,50 eur + poštovné zdarma. 
Viac info o výrobkoch PLANET ZDRAVJA v článku : Výrobky PLANET ZDRAVJA  . Viac Info o probiotikách : Lactobacillus bulgaricus 

Nevyhnutnou podmienkou pomoci telu  je úprava stravy a životosprávy.  Pri objednaní uvedených výrobkov  sú doporučenia ku strave zdarma a zasielam spolu s výrobkami. 

Ďalší postup po doužívaní výrobkov je závislý od aktuálneho stavu, preto prosím po doužívaní popísať zmeny v strave, ktoré ste v skutočnosti spravili a čo všetko sa u Vás zlepšilo pri užívaní výrobkov. 

Skúsenosti klientok:

M.Š., 20-ročná:

"Dobrý deň, pani Ľubica,

píšem po dlhšej dobe, chcela by som sa Vám poďakovať za Vašu liečbu, pomoc a podporu. Môj zdravotný stav je momentálne stabilizovaný. Včera som bola u lekára na gastre podľa krvi sú výsledky veľmi dobré, dokonca bola doktorka prekvapená a šťastná že vraj mám hodnoty F_KALP 0,98, ktoré sa u človeka s touto chorobou nestretla. Stolice mám 1-2 x do dňa väčšinou keď sa rano zobudím.

Chcem sa Vám poďakovať aj za Vaše rady, za ktoré ste nič nedostali. Kúpila som si knihu, kt. ste mi odporučili, naučila ma ako pozitívne pristupovať k sebe. Momentálne čítam knihu Myseľ verzus medicína, neviem či ste ju čítali, odporúčam ju, bohužiaľ všetko čo tam autorka (lekárka) píše je skutočná pravda, to ako pristupujú lekári ku pacientom že často nemajú na nich viac času ako 7min pretože sú čakárne preplnené a tiež to, že nikto nemôže poznať moje telo viac ako ja sama, ako je dôležité aby doktor pozitívne ovplyvňoval liečbu pacienta.

Touto cestou Vám chcem zaželať príjemné prežitie sviatkov, v kruhu rodiny. Dúfam, že ostaneme v kontakte, som rada, že som vyhľadala Vašu pomoc a rada sa na Vás obrátim (ak smiem), verím že už iba v drobných zdravotných problémoch."

 

M.K., 30 ročná - ulcerózna kolitída:

„Môj problém sa začal 7 mesiacov po pôrode. Začala som mať hlieny pred stolicou a neskôr aj v stolici a bola som veľmi unavená. Kolonospokické vyšetrenie hrubého čreva poukazovalo na  ulceróznu kolitídu. Ale histológia nepotvrdila ulceróznu kolitidu, iba  nešpecifický chronický zápal. Vtom čase som dojčila môjho 7-mesačného syna a doktorka povedala, že musim prestať dojčit a začat užívať lieky. Ale nakoľko môj syn odmietal umelé mliečko, tak som lieky nezačala užívať. Hľadala som iné riešenie, ako sa liečiť liekmi. Navštívila som liečiteľku, kam som chodila 5 mesiacov. Štyri mesiace mi bolo celkom fajn, ale začiatkom piateho mesiaca ma začalo preháňať. Stolicu som mala aj 7-krát denne. Za mesiac som schudla 4kg. Konečník som mala krvavý po toľkých stoliciach za deň. Už som bola pevne rozhodnutá ísť znovu na kolonoskopické vyšetrenie a začať  užívať lieky. V ten vikend bola u nás známa, ktorá mi dala kontakt na Planétu zdravia a hneď v ten večar som volala s terapeutkou. Bola som naozaj milo prekvapená, koľko toho vie o fungovaní ľudského tela a hlavne čo sa týka môjho zdravotného problému. Po pochopení príčin a spôsobu nápravy som začala s terapiou – užívanie olejov a  zmena stravy. Už po troch dňoch ma prestalo preháňať (pred tým ma preháňalo mesiac neustále) a po dvoch týždňoch som sa cítila ako znovuzrodená. Po 4 týždňoch užívania týchto olejov som išla na kolonoskopiu hrubého čreva a doktorka bola prekvapená, že je tam už len mierny zápal, i keď stále tvrdila, že je to ulcerózna kolitida - ale je to lepšie ako pred piatimi mesiacmi. Povedala, že môžem v kľude dojčiť synčeka a keď ukončím dojčenie, potom mám začať užívať lieky na ulceróznu kloitídu. Teraz ešte užívam terapiu p. Ľubice a stravujem sa podľa doporučení, cíitim sa naozaj dobře, už nie som unavená -  a to len po 6 týždňoch  uzivania olejov Planet zdravja. Ďakujem.
Týmito olejčekmi som pomohla aj môjmu už teraz 14-mesačnému synčekovi. Mával zvláštne ekzémy  raz na nohe, raz na bruchu, inokedy na ruke a naviac sem-tam soplíky. A každu chviľku som mu musela davat Fenistil kvapky. Po konzultácii s p. Ľubicou som mu začala dávať veľmi malé množstvo 2 olejov, ktoré som užívala a odvtedy ekzém ustúpil, aj soplíky. Takže som veľmi rada, že som dostala kontakt na pani Ľubicu Melnikov.“

P.S.: V súčasnosti má pani už druhé dieťa, tehotenstvo bez problémov, dieťa zdravé. 

 

 

KONTAKT

0918 986 932

info@planeta-zdravia.sk

Adresa:

Mostová 17, budova AMFORAS – vchod
z pravej strany
92701 Šaľa

Obchodné meno: Ing. Ľubica Melnikov
Sídlo: 925 83 Žihárec 700
IČO: 40 56 41 93
DIČ: 1030089907
IČ DPH: SK1030089907
zapísané na Obvodnom úrade v Galante,
pod č. ŽO-2003/01314-2
a č. OŽP-B/2007/06633-2(-3-4)

Orgány dozoru:
Inšpektorát SOI pre Nitriansky kraj
Staničná 9, P. O. BOX 49A,
950 50 Nitra 1

TU MI MÔŽETE NAPÍSAŤ

Odoslaním formulára súhlasíte so spracovaním osobných údajov.

Captcha
Ľubica Melnikov
Ľubica Melnikov