ČLÁNOK / Lactobacillus bulgaricus - najstaršia a jedinečná probiotická baktéria

Prečo jedinečná?

Ako jediná probiotická  laktobaktéria produkuje D(-) kyselinu mliečnu, ktorá ničí škodlivé baktérie a plesne v črevách vo všetkých vývojových štádiách. D (-) kyselina mliečna má silný  protirakovinový účinok, chráni pred rôznym druhom žiarenia a má taktiež  silný antioxidačný účinok. Táto kyselina spolu s baktériocínmi a inými bioaktívnymi substanciami vylučovanými bunkami LactobacillusBulgaricus detoxikujú organizmus a podorujú imunitný  systém.

Ako jediná  laktobaktéria  je odolná voči kyslému prostrediu v žalúdku,preto prežije prechod cez žalúdok.

Ako jediná laktobaktéria v  spojení so Streptococcus  Thermophilus rozkladá kazeín na jednoduché aminokyseliny.

Je najväčšia medzi probiotickými baktériami, má veľmi dobrú schopnosť prichytiť sa na steny čreva, preto rýchlo kolonizuje tráviaci trakt, čím zabraňuje množeniu patogénov (mikróbov spôsobujúcich ochorenia).

Po vstúpení do ľudského organizmu Lactobacillus Bulgaricus stimuluje rast a množenie ostatných probiotických baktérií nachádzajúcich sa v tráviacom trakte, akými sú napríklad L. Acidophilus, L.Lactis, bifidobaktérie a iné.

Vodné probiotiká boli objavené v r. 2010 v Bulharsku, vo vode z prameňa liečivého pútnického miesta. Objavilo sa  8 nových probiotických baktérií, ktoré pri svojom spoločnom pôsobení majú mimoriadny probiotický účinok. Životnosť  laktobaktérií z klasických zdrojov v črevách je 11 dní, laktobaktérií z vodných zdrojov až 21 dní. Vodné probiotiká bránia množeniu  E.Coli, Zlatý Stafylokokus 746 aj 36, Shigella Flexeri a Proteus Mirabilis.

Najnovší  poznatok z výskumu účinkov Lactobacilus Bulgaricus:  probiotiká Daflorn podporujú premenu  fagocytov  M2 (ničia vírusy ) na M1 - bunky, ktoré aktívne vyhľadávajú rakovinové bunky a ničia ich.

Všetky probiotické produkty  fy Daflorn majú svoju ochrannú známku a patenty registrované v Ženeve. Technologická dokumentácia je certifikovaná  Národným centrom pre hygienu. Produkty majú exportné certifikáty vydané Ministerstvom zahraničia.  Firma Daflorn disponuje integrovaným certifikačným systémom  pre kvalitu a bezpečnosť stravy/potravy ISO 22000-2005 – aj kontrolou nad  všetkými dodávanými nespracovanými surovinami ( kapsule, mlieko, balenia, rastlinné výťažky a oleje) - všetky majú euro certifikáty.

Produkty Daflorn  boli klinicky testované vo Vojenskej zdravotníckej akadémií v Sofii a Národným inštitútom pre pohotovostnú medicínu N.Pigorova a Lekárskymi univerzitami v Sofii a Varne. Kmene LB sú originálne a registrované v Českej Republike v Národnej banke pre zachovaniem mikroorganizmov a bunkových kultúr. Produkty boli analyzované v certifikovaných laboratóriách a neobsahujú žiadne konzervačné látky ani GMO.

KONTAKT

0918 986 932

info@planeta-zdravia.sk

Adresa:

Mostová 17, budova AMFORAS – vchod
z pravej strany
92701 Šaľa

Obchodné meno: Ing. Ľubica Melnikov
Sídlo: 925 83 Žihárec 700
IČO: 40 56 41 93
DIČ: 1030089907
IČ DPH: SK1030089907
zapísané na Obvodnom úrade v Galante,
pod č. ŽO-2003/01314-2
a č. OŽP-B/2007/06633-2(-3-4)

Orgány dozoru:
Inšpektorát SOI pre Nitriansky kraj
Staničná 9, P. O. BOX 49A,
950 50 Nitra 1

TU MI MÔŽETE NAPÍSAŤ

Odoslaním formulára súhlasíte so spracovaním osobných údajov.

Captcha
Ľubica Melnikov
Ľubica Melnikov